Home » Over ons » Het Team

Het Team

Samenwerken aan optimale inzet van talenten!

People4all Solutions heeft oplossingen van deze tijd op het gebied van collegiaal in-uitleen van personeel over diverse branches heen, uitzending van tijdelijk en vast personeel, payrolling, training, coaching en opleidingen. Wij zijn gespecialiseerd in alle gastvrijheidsdisciplines specifiek binnen Horeca, Catering en Zorg.

Karin Roskam

Karin Roskam

Eigenaar / Planning

Mobiel: 06 – 11 95 22 93
Vast: 030 – 760 06 12

Karin komt uit een echte horecafamilie en is de steunpilaar van People4all. Ze heeft een luisterend oor voor iedereen, is streng waar nodig en bedenkt voor elk probleem een goede oplossing. Een hardwerkend, gezellig en leuk mens, dat is Karin.

Mail Linkedin

Fred Blaas

Fred Blaas

Eigenaar / Sales

Mobiel: 06 – 57 31 71 81
Vast: 030 – 760 11 51

Fred heeft tientallen jaren ervaring in sales en accountmanagement. Hij streeft altijd naar verbetering en ziet overal kansen. Die wil hij grijpen, samen met de jonge talenten van People4all. Die krijgen van hem alle ruimte.

Mail Linkedin

Laura van Damme

Eindverantwoordelijke planning en backoffice

Mobiel: 06 - 25 58 14 66
Vast: 030 - 760 06 12

Laura is naast haar studie werkzaam in de horeca geweest. Na het afronden van haar studie is zij gaan werken in de uitzend en payrollbranche. Sinds december 2015 is zij werkzaam bij People4all in de functie van eindverantwoordelijke voor de planning en backoffice.

Mail Linkedin

Iris van Ommen

Medewerkster planning

Mobiel: 06 - 15 88 57 69
Vast: 030 - 760 06 12

Na haar studie eventmanagement is Iris werkzaam geweest in de evenementenbranche. Na veel ervaring opgedaan te hebben vond zij het tijd
om in een andere branche haar passie te verwezenlijken en zichzelf nog meer te ontwikkelen. Nu plant zij met veel plezier de medewerkers van People4all in!

Mail Linkedin

Dionne Neve

Werving en selectie

Mobiel: -
Vast: 030 - 760 06 12

Dionne is naast haar studie bij ons begonnen als catering medewerkster. Toen ze na haar baan als duikinstructrice terug kwam uit Curaçao is ze hier op kantoor onze werving en selectie gaan doen. Dankzij haar ervaring weet ze precies waar ze het over heeft als het over catering gaat en zo probeert ze voor iedere functie de geschikte persoon te vinden.

Mail Linkedin

Recente Blogs

mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer
nov 15

Duurzame Dinsdag #12: Duurder voedel, minder verspilling?

Wat zou ervoor kunnen zorgen dat we met z’n allen minder voedsel verspillen en weggooien? Volgens Natuur & Milieu en de Rabobank ligt het antwoord in de prijs. Uit hun onderzoek blijkt dat duurder voedsel een goede trigger zou zijn voor mensen om er zuiniger en verstandiger mee om te gaan. 

Lees meer

error: